Vergoeding verbandschoenen

Wilt u weten wat uw zorgverzekeraar vergoed? Kijk dan op www.zorgwijzer.nl

Aanvraagprocedure verbandschoenen

Voor verbandschoenen volstaat in de meeste gevallen een recept van de huisarts waarna wij ze kunnen declareren bij uw zorgverzekeraar.

Wilt u weten wat uw zorgverzekeraar vergoed? Kijk dan op www.zorgwijzer.nl

Bergshoeff maatschoenmakers kan voor elke zorgverzekeraar (semi-) orthopedische schoenen, orthopedische aanpassing aan confectie schoen en steunzolen leveren. Wij zijn een erkende zorgverlener.

(Semi-) orthopedische schoenen, de orthopedische aanpassing aan confectieschoenen (OVAC), verbandschoenen en steunzolen worden in de meeste gevallen geheel of voor een groot deel vergoed door uw zorgverzekeraar, mits de aanvraagprocedure goed is uitgevoerd. Raadpleeg ook uw polisvoorwaarden om misverstanden te voorkomen en om te zien voor welke vergoedingen u in aanmerking komt.

Aangesloten
Bergshoeff maatschoenmakers zijn lid van de S.E.M.H. (Stichting Erkenningsregeling voor leveranciers van Medische Hulpmiddelen) en de N.V.O.S. (Nederlandse Vereniging van Orthopedisch Schoentechnici). Dit houdt in dat wij contracten hebben met alle Nederlandse zorgverzekeraars. Hierdoor krijgt u de voorzieningen deels of geheel vergoed. Zie uw eigen polisvoorwaarden.

Logo_SEMH_erkend_WEB_KLEUR