Kinder orthopedische schoenen

Bergshoeff maatschoenmakers heeft speciale aandacht voor onze jongste schoenendragers

Juist voor kinderen die nog in de groei zijn, is het van groot belang dat zij goede ondersteuning krijgen bij hun bewegen. Kinderen opgroeien met de best mogelijke hulp bij, en eventuele correcties van, hun looppatronen.

Schoenen voor kinderen moeten uiteraard voldoen aan alle vereisten van goed schoeisel, maar mogen daarnaast ook stoer, sportief of juist schattig zijn. Heel belangrijk; Bergshoeff maatschoenmakers zorgt ervoor dat de schoenen en andere producten er niet op het eerste oog uitzien als “therapeutisch” schoeisel.

bergshoeff_kinder-01
bergshoeff_kinder-03

Stoer, sportief of prinses, alles kan!

Uw kind kan kiezen uit alle kleuren leer, uit allerlei soorten materiaal, en uit verschillende decoraties op de nieuwe schoenen. Heeft u ergens een voorbeeld gezien, dan kunnen we de nieuwe schoenen daarop baseren. Daarbij vinden wij de juiste balans tussen de speciale eisen die gesteld worden aan het schoeisel, en een leuke, sportieve of stoere vormgeving. Ook van onze been- of voetorthesen kan uw kind het beste verwachten: maximale bewegingsvrijheid en optimale ondersteuning.

Alles bespreekbaar

Graag geven wij u meer uitleg over wat wij kunnen betekenen voor uw kind. Neem daarom gerust contact met ons op, om te bespreken wat de mogelijkheden zijn.

U kunt ons vrijblijvend bellen op (0182) 672 228 voor meer informatie en advies.

bergshoeff_kinder-02