Verbandschoenen

Luchtdoorlatend materiaal en zijn licht van gewicht

Verbandschoenen zijn schoenen lijkend op pantoffels, gemaakt van luchtdoorlatend materiaal en zijn licht van gewicht. Ze hebben een stevige antislipzool, een voorgevormde hak en neus en klittenbandsluiting op de wreef en een sluiting achter bij de hak. Ze zijn in brede zin verstelbaar en dus voor veel doelgroepen te gebruiken. Bijkomend voordeel is dat ze in de wasmachine op 30 graden wasbaar zijn. Er zijn veel breedte – en lengtematen verkrijgbaar.

bergshoeff_verband-01

De verbandschoen is een tijdelijke schoen die u draagt zolang de voet geen definitief schoeisel kan verdragen. De verbandschoen ondersteunt en beschermt uw voet en vermindert de druk op de wonden aan de voet. Het ventilerende materiaal bevorderd het genezingsproces. Er zijn diverse modellen beschikbaar. Bel ons voor de diverse mogelijkheden.

bergshoeff_verband-02

Slechte handfunctie (reuma bijv.) of met wisselende voetomvang

Verbandschoenen worden bijvoorbeeld ook gebruikt door mensen met een slechte handfunctie (reuma bijv.), mensen met wisselende voetomvang en mensen die vanwege het draaggemak een veilige pantoffel kiezen. Daarnaast zijn er mensen die een dermate ernstige aandoening hebben dat verbandschoenen de enige mogelijkheid zijn om de voet te beschoeien. Denk hierbij aan een bedreigde voet of aan voetproblemen ten gevolge van diabetes. Ook leverbaar met een individueel vervaardigd voetbed.

Verbandschoenen hebben we altijd op voorraad; dus direct leverbaar.