Voorlopige orthopedische schoenen

Voorlopige orthopedische schoen of wel tijdelijke schoenen (VLOS)


U kunt (nog) geen schoenen dragen?

Bent u net geopereerd aan uw voeten? U kunt om éen of andere reden (nog) geen schoenen dragen? Of is de verwachting dat op korte termijn de vorm, de stand en/of functie van uw voet zal veranderen? De oplossing is (VLOS) Voorlopig Orthopedische Schoenen.

bergshoeff_vlos-01

Ook kunnen de voorlopige orthopedische schoenen (VLOS) ingezet worden tijdens uw revalidatieperiode, waarbij de voetvorm en/of functie nog kan veranderen. Vaak is nog niet te overzien welke eisen aan de schoenen gesteld moeten worden. Ook varieert het voetvolume, door bijvoorbeeld zwelling, in de eerste fase van het genezingsproces.

Wij (Bergshoeff maatschoenmakers) maken deze tijdelijke schoenen helemaal voor uw op maat. U bent weer snel in beweging, zonder uw voeten onnodig te belasten. Het is geen definitieve oplossing. De voorlopige orthopedische schoenen (VLOS) zijn bedoeld om een periode van maximaal zes maanden te overbruggen.

De voorlopige orthopedische schoenen (VLOS) worden gemaakt voor tijdelijk gebruik en zijn volledig individueel vervaardigd.